Promotii in newsletter:
Vei primi pe email, o data pe saptamana, numai ofertele care merita!

Politica de confidentialitate


Respectarea confidentialitatii

 
S.C. HOME MARKET WEB S.R.L.  (HMarket.ro) este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 36239.
Potrivit Legii nr. 677/2001 cu privire la protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata precum si Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice modificata prin legea nr.272/2006 pentru completarea art.7 din Legea nr.506/2004 si OUG nr.13/2012, HMarket are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dumneavoastra. Astfel ca, datele ce vor fi salvate in baza de date HMarket vizeaza prenume, nume, e-mail, numar de telefon, adresa. Mentionam ca aceste date ne sunt necesare cu scopul de a procesa comenzile dumneavoastra efectuate in cadrul magazinului online HMarket, de a va informa cu privire la evolutia si statusul acestora, de a evalua produsele si serviciile oferite, de a realiza activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor prin intermediul newsletterelor periodice in legatura cu produsele si ofertele promotionale, mesaje speciale, concursuri sau alte activitati in derulare, dar si de dezvoltare, de cercetare de piata. Mai mult decat atat, datele furnizate vor fi prelucrate statistic cu scopul de a monitoriza vanzarile inregistrate si comportamentul consumatorului si de a aduce contributii la imbunatatirea functionalitatii magazinului online. HMarket garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. 
Acestea fiind spuse, este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. 
 
Cum sunt colectate datele? Printre modalitatile de colectare a datelor se numara completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont sau comanda, respectiv prin bifarea optiunii de abonare la newsletter. 
Prin citirea si acceptarea “Termeni si conditii” va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin furnizarea acestor date catre HMarket declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a firmei si implicit va dati acordul ca toate aceste date sa fie stocate si prelucrate atat de HMarket, cat si de colaboratorii nostri. 
 
Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea acestora. Astfel, cand nu se mai doreste prelucrarea datelor cu caracter personal, va puteti dezabona din cadrul newsletter-ului, puteti solicita dezabonarea la acesta catre echipa HMarket sau puteti solicita stergerea contului creat.
Totodata, in cazul in care doriti sa interveniti asupra datelor cu caracter personal, puteti solicita modificarea acestora prin trimiterea unui e-mail catre echipa HMarket care sa contina datele ce se doresc a fi schimbate.
 
HMarket poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, precum  companii de curierat si plata, furnizori si servicii de marketing care vor contribui la satisfacerea nevoii dumneavoastra de cumparare si vor sprijini realizarea cu succes a unei achizitii cat mai simple si rapide. 
 

S.C. HOME MARKET WEB S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic prin utilizarea de metode si tehnologii de securitate in scopul protejarii datelor cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind amplasate in spatii dotate atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal. Mai mult decat atat, S.C. HOME MARKET WEB S.R.L. analizeaza constant in ceea ce priveste securitatea intreaga infrastructura hardware si software. In plus, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, aplicam upgrade-uri pentru sistemele noastre de securitate. 

 
 
Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001 beneficiati de dreptul la informare, acces, interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. De aceea, HMarket se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra acestor date si sa le administreze in conditii de siguranta. 
 
Daca aveti intrebari legate de politica de confidentialitate a HMarket si doriti sa fiti informat asupra modului de prelucrare a datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@hmarket.ro.
 
 
 
Va dorim spor la cumparaturi,
Echipa HMarket.ro