Conditii de garantie


HMarket comercializeaza produse ce beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia romaneasca in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008) si cu politicile comerciale ale producatorilor / importatorilor.
 
Certificatele de garantie ce insotesc produsele sunt emise de producator / importator si sunt valabile in retelele de service ale acestora, mai exact, in centrele mentionate explicit in documente. Asadar, acest centru de service autorizat va prelua toata responsabilitatea asupra solutionarii diferitelor probleme de garantie. Prin urmare, produsele cu defectiuni in perioada de garantie trebuie prezentate direct si cat mai rapid la centrele de service.
 
In ceea ce priveste conditiile de garantie, acestea pot varia in functie de producator / importator, fiind insa stabilite in politicile nationale ale acestora.
 
 
 
Daca nu ai primit certificatul de garantie odata cu livrarea comenzii, te rugam sa ne anunti in cel mult 3 zile lucratoare de la receptia produsului prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@hmarket.ro.
In caz contrar, nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespectarea termenilor si conditiilor mentionati pe site.
 
 
 
Va dorim spor la cumparaturi,
Echipa HMarket.ro