concurs_polizor_hmarket

Intra in cursa pentru un polizor unghiular!

Planuiesti sa iti renovezi casa? Atunci, din trusa ta de scule nu ar trebui sa lipseasca un polizor unghiular! Pentru a intra in competitie, nu trebuie decat sa dai like paginii de Facebook Home Market si sa ne spui printr-un comentariu la postarea despre concurs cum ai de gand sa utilizezi flexul!

Premiul consta in oferirea unui polizor unghiular BAG 125/1 Bavaria by Einhell. Mai multe informatii despre produs gasiti AICI.

polizorunghiular850wbavariabag1251

Concursul se va desfasura pe o perioada de 2 saptamani, incepand de astazi, 26 octombrie, si se va incheia pe 9 noiembrie. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu random.org si va fi anuntat in urmatoarele doua zile lucratoare.

Intra in cursa pentru un polizor unghiular doar lasand un comentariu despre cum iti va fi de folos acest produs daca il vei castiga!

Succes!


Dragi participanti,

Concursul “Intra in cursa pentru un polizor unghiular!” s-a incheiat.
Participantii validati pentru tragerea la sorti sunt cei care au dat like postarii si care au lasat un comentariu despre cum iti va fi de folos acest produs daca il vei castiga!
Persoana care a castigat un polizor unghiular Bavaria este Georgiana Serban. Detaliile extragerii si lista completa a participantilor o regasiti pe pagina noastra de Facebook/HMarket.
Va multumim!