Promotii in newsletter:
Vei primi pe email, o data pe saptamana, numai ofertele care merita!

Formular de retur produse cumpărate de la www.HMarket.ro


Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile  calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.
Home Market Web S.R.L. recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mai sus mentionate.
Către Home Market Web S.R.L., cu sediul social Strada Orșova, nr. 14, bloc F2, scara 1, etaj 1, apartament 6, sector 6, București, telefon 0733 859 555 şi adresa de email contact@hmarket.ro.
 
Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:
din comanda nr.  ­­­­­­­___________________ ,  din data ___/____/_______.
 
Selectează opţiunea de retur:
Vreau să schimb cu acelaşi model
Vreau să schimb cu un produs diferit
Vreau contravaloarea produsului
 
 
Nume client (consumator):_______________________________________________________________
Adresa client (consumatorulu): ___________________________________________________________
 
Semnătură client (consumator)                                                                     Data 
__________________________________                      ________________________