Banda pentru altoit fara perforatii Buddy Tape 25 mm x 60 m

Cod: 1479

12345
20499 Lei Preţul este per /buc si include toate taxele legale
Acest produs nu numai ca face procesul de altoire rapid si usor, dar desemenea, asigura o rata mare de succes.    

Producator: Stocker
  • Latime: 25 mm
  • Lungime: 60 ml
  • Tip: fara perforatii
 
Proprietatile unice ale benzii de altoit:
 
Elasticitate:
Banda pentru altoit Bddy Tape se poate intinde de pana la 8 ori lungimea sa originala, iar acest lucru permite utilizarea unor bucati mici de banda pentru aplicare si asigura o prindere stransa a mugurelui sau grefei.
Elasticitatea benzii de altoit Buddy Tape ne ajuta si pe masura dezvoltarii plantei altoite.
 
Hidroizolare:

Banda pentru altoit Buddy Tape are un continut de ceara ce-l face impermeabil pentru apa, astfel incat mugurele sau grefa nu se va usca, dar aerul poate trece prin banda permitand mugurelui sa respire.
Continutul de ceara al benzii de altoit Buddy Tape inseamna deasemenea ca utilizarea benzii de altoit Buddy Tape elimina nevoia de ceruire in zonele acoperite, micsorand costul operatiunii de altoire.
 
Auto-adeziva:

Banda pentru altoit Buddy Tape nu este adeziva in forma sa normala, dar devine auto-adeziva atunci cand este intinsa, iar acest lucru permite o aplicare rapida.
 
Acoperirea completa a mugurelui:
Banda pentru altoit Buddy Tape este strapunsa de mugure pe masura ce acesta creste, si dotorita naturii permeabile a benzii de altoit Buddy Tape, ce permite mugurelui sa respire, mugurele este astfel complet acoperit, iar acest lucru confera protectie impotriva infectiilor si insectelor.
 
Biodegradabilitate:
Banda pentru altoit Buddy Tape se degradeaza in mod natural prin expunerea la soare, eliminand costurile suplimentare necesare taierii benzilor standard de altoit din plastic, oferind totodata un raspuns responsabil fata de mediu in problema deseurilor.
Termenul pentru degradare este de aproximativ 5-6 luni de la aplicare, eliminand nevoia indepartarii benzii.
 

Doar userii inregistrati pot posta comentarii! Inregistreaza-te acum!

Daca aveţi deja un cont de utilizator, click AICI pentru autentificare.